piatok 27. augusta 2010

Bruschetta s avokádom



Toto je taký panamský variant bruschetty a zároveň dobrý príklad toho, že si ju môžete spraviť s čímkoľvek, na čo máte chuť.

Na dve bruschetty potrebujeme:

  • biely chlieb, alebo taliansku bagetu, aspoň 2 dni starú, 2 krajce
  • 1 zrelé avokádo
  • 1pl citrónovej šťavy
  • panenský olivový olej
  • 1pl vínneho octu z červeného vína
  • 1/2 čl sušeného oregana
  • malú hrsť čerstvej petržlenovej vňate
  • morská soľ
  • čerstvo mleté čierne korenie

V miske zmiešame citrónovú šťavu, vínny ocot, soľ, korenie a oregano. Vmiešavame olivový olej, kým sa nám zmes pekne nespojí, potom pridáme petržlenovú vňať. Nakoniec pridáme očistené, pokrájané avokádo a zľahka premiešame.



Prípravu bruschetty už poznáte, takže už mi ostáva len...  enjoy

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára